HOME

ik houd van muziek luisteren, series kijken, pianospelen, sporten, interieur styling en leuke dingen doen met vrienden.

Mijn missie is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zichzelf kunnen zijn in deze wereld en dat je weet dat je je nergens voor hoeft te schamen. De juiste mensen zullen bij je blijven en nergens heengaan. Als jij open bent, zijn anderen ook eerder geneigd om open te zijn en dat vind ik zo mooi. Het is oké om je niet oké te voelen.

Wat mij mij maakt is vooral mijn doorzettingsvermogen en zorgzaamheid. Veel tegenslagen en obstakels zijn er op mijn pad gekomen zoals de meesten die mij langer volgen, al weten. Maar dan komt de vechter in mij naar voren. Opgeven zal ik niet snel doen. Heel vaak heb ik het leven niet leuk gevonden, niet fijn gevonden, was ik meer aan het overleven en de dagen maar zien door te komen. In mei 2019 is er autisme bij me vastgesteld, ergens onwerkelijk maar ook een opluchting. Hèhè, zo gek ben ik niet, er was toch iets aan de hand. Dat beschrijft het het beste denk ik. Dat verklaart voor mij nog meer waarom ik zo’n controlfreak ben en bijvoorbeeld ook smetvrees had ontwikkeld. Bij autisme had ik ook wat vooroordelen en niet het juiste beeld waardoor ik er bij mezelf echt nooit aan dacht. Ik wil graag taboes doorbreken, het verschil maken. Onzichtbare rolstoelen zichtbaarder maken. Ze mogen gezien worden, ze mogen er zijn. Meer begrip creëren voor de pijn die onzichtbaar is. Je bent nooit je diagnose, je hebt het alleen. Je bent zoveel meer.

Ik ben bang voor spinnen en naalden, kleine ruimtes, gek op havermout, yoghurt, melk, fruit, sushi en nog veel meer. Ik leef fijner in een omgeving waar het schoon, netjes en opgeruimd is, heb een hekel aan mensen die oordelen terwijl ze een situatie niet kennen en ik ben een lief, warm persoon die veel voor een ander over heeft. Ik wil graag dat de dierbare mensen om mij heen het goed hebben. Ik kan niet lang stilzitten, heb bewegen nodig, maak veel foto’s, kan uren muziek luisteren en ik kan helemaal in een serie gaan zitten als deze me interesseert. En natuurlijk schrijven, schrijven is een deel van mij en hoort bij mij. Mijn uitlaatklep en ook om een heleboel misverstanden en vooroordelen uit de weg te ruimen. En om te laten zien dat je kwetsbaarheid tonen heel krachtig is.